Saturday, March 21, 2015

Tulevikuplaanid

Vabandused, vabandused kallid fännid. Pole üldse jõudnud postitada, sest oleme 2 nädalat iga päev rasket tööd vihunud. Kuidagimoodi mingi ime läbi said arbuusid valmis miskit ja nüüd vaja kärmelt ära korjata, sest ees ootab meid uus probleem: kõik tahab hirmsasti üleküpseda või teine probleem: ühes vao otsas on arbuusid toored ja teises üleküpsend. Igatahes tööd hetkel jagub, kuid pinged hakkavad juba ülepea kasvama. Viimasel ajal ajavad kõik töökaaslased närvi ja ülemused närvi ja kõik ajab niiiii närrrvi. Ilmselge märk, et lõpp on lähedal ja kopp on ees, sest meil on veel 2 nädalat ja 6 päeva veel siin olla ja appikene, mis ärevus ja põnevus ja ei teagi, kas oskame enam pärismaailmas elada.
Igatahes plaan näeb ette, et 10.aprill on meil siin viimane päev, mil arbuusid ja kõrvitsad silme ees veel virvendavad. Edasi astume Condos rongile, mille järgmine sihtpunkt on vana hea Sydney, kus ilmselt veedame 3 ööd tuttavas pappseintest eestlase kontoris, et veidi asju ajada ja shopingutuurid läbi viia. 14.aprill lendame Balile/Gili saartele puhkama ära kuni 6.maini, et siis suund Eesti poole võtta, et fännidega kohtuda ja paberimajandus korda ajada. Eestis oleme ilmselt kuskil jaanipäevani ja siis suundume tagasi Austraaliasse ringi reisima ja lõpuks kunagi kuhugi linna paikseks jääma. 
Eks vahepeal võtan jaksu veel kokku, et vähemalt 1 tööpostitus veel teha, sest natuke oleme juba uusi asju teinud jälle ja muidugi vaja kurta, kui närvi ikka kõik ajavad ja kui uskumatute inimestega me ikka koos töötama peame. Inimesi jääb juba järjest vähemaks, sest hooaeg hakkab vaikselt lõppema ja kõrvitsad võtavad arbuuside üle võimust.
Seniks veidi veel tööpilte ja oodakem järgmist postitust.

Väike ports ka selliseid arbuuse meil, mida katab imelik valge tolm, mida maha pühkida ei tohi. Ainuke klient, kes neid tahab on mingi hiina restoran, kus neid arbuuse pidavat kasutama kui mingisuguse supi serveerimiskausina ja arbuusid ise seest valged ja maitsetud, mida ei sööda

Sellised pisikesed kõrvitsad ka meil, mis on siuksed nuhluset, sest nende pakkimine on kõige tüütum maailmas

Viha

Miski surnd väike uss lõunalaual

Erko töötamas

Igapäevaselt käib meil ka buss burgeritega põllal, mis on siuke nuhtlus
Iga päev pean sisemisi sõdu ja võitlusi, et ma midagi sealt ostma ei läheks 

Vahel murdun ja ostan oma lemmmmmmikut jääkohvi

Koristustiim nühkimast tulemas

Peaaegu kogu tiim. Suur osa korjajatest puudu

 Gigakõrvits ja norm kõrvits 

Megapunnitasin seda 25 kg üles, endal veresoon otsaees lõhkemas

Niisama kokkukasvand arbuusipoisid

Ükspäev tapsime shedis tillukest pruunmadu. Isegi sellise väikse beebi hammustus võib juba tappa

Sõitmas põllule, et neid samu minikõrvitsaid 12nekesi pakkima minna

Kõrvitsapõllal
Ja viimane tüdruk peale minu veel alles, kes järgmine reede ka minema läheb

Ootamas uut treilerit



No comments:

Post a Comment