Monday, April 6, 2015

Lõpp on käes!

Uskuumatuu, et 6 kuud siin farmis on kohe kohe lõppemas! Viimased nädalad on üsna pingelised olnud, kuna ajugeenius/tõstukisõitja/parim tiimikaaslane Tim sõitis kodumaale Hiina ära, siis üritas imbetsill /mitteloogilistmõtlemistomav itaallane, kes kõigele ja kõigile pidevalt 3 tonnise tõstukiga otsa sõidab, shedi juhtima hakata (kuigi see polnud tema töö). Tüüp ei jõudnud ära õpetada ja targutada, kuidas ma ja kõik teised oma tööd tegema peavad, kuigi ise ei oma aimugi, kuidas enda tööd korralikult teha. Igatahes pinged kasvasid vahepeal taevani ja ma lähksin täiega närvi, kui ta mind õpetada üritas ja üldse ta on nii loll, et ma ei suuda temaga ühes ruumisgi olla, ilma et pulss 200 peale ei tõuseks. Väike peaaegu vihast nutma hakkamine toimub iga päev ja ülemused ja muu shedirahvas samamoodi kettas ta peale, kuigi ta ise ei saa üldse aru, et ta midagi valesti teeks, vaid käib pidevalt kõigi teiste peale kaebamas. Samas midagi pole teha, sest töötajat on vaja ja tuleb ära kannatada. 
Vahepeal sai üldse 4 nädalat järjest non-stop tööl oldud ja nüüd lihavõtete puhul sai 4 vaba päeva ja 4 tööpäeva veel ees. Vabadel päevadel käisime samoakate juures grillimas, südame-Kristo sünnipäeval ja ülejäänud aja lihtsalt lamasime ja magasime terrrve aeg.
Tervelt 6 kuud ei jõudnud me ära oodata, millal siit kolkast minema saab ja nüüd, kui ühe jalaga Condost juba väljas, on veidi hirmus ja kurb siit ära minna. Kõik on nii head ja toredad sõbrad ja kuulume ühte suurde tiimi, mis teeb ülihästi koostööd. Laupäevast me ei kuulu enam kuhugi ning esmaspäeviti ei suurene enam number pangakontol, vaid ilmselt hakkavad tuhanded sealt lihtsalt maha sulama. Oleme jälle omapäi ja tööta ja ei ole oma plaanides täiesti kindel. Lisaks mu lõputöö kaitsmise ärevus on oksendamaajav ja ei taha sellele üldse mõelda. Igatahes 3 nädalat puhkust Balil ootab, et siis Austraaliast soojemasse Eestisse nägu näidata. Vahepeal Eestis oles on mul veel plaanis nädalaks Londonisse minna, tagasitulles ilmselt jaan ära pidada ja siis Erkoga tagasi Aussi lennata ja Austraaliatripp ette võtta, sest peale Condo kriminaalmaastiku pole me silmad veel Austraaliast suurt näinud. 

 Tavaliselt kui arbuusi isu tuleb, viiskab ühe vastu prügikasti äärt puruks ja sukeldub käega sisemusse, et paras mahlakas tükk haarata ja nosima hakata, niiet pool mahla dekolteesse voolab

Ülemustelt sain armsa nunnu sünnipäevakingi

Munadepühade ajal saime kõik jänkud ja õlle ja kõik jõid purju ja siis tuli meelde, et töö oli veel pooleli
õudne mase oli tööle tagasi minna, a vähemalt oli veel lõbusam


Bossid Peter ja Michelle

Kängu kasvab ja hüppab juba ja karv ka selga kasvand 

Erko uus bestikas, olin kade

Juustukook ja kardulasalat grillima sõitmas. Kartulisalat kõigi megalemmik sai 10 mindiga otsa


Sebib


Enne kui kooki lõikama sai hakatud, pidi koogist viiiismiljon pilti tegema 10 minti vähemalt
Ja samoakad on mu megalemmikud sõbrad!

Üldse läks järsku kõvaks pildistamiseks kõigiga 
Samoakatel ja tuvalukatel valge inimesega eksootiline pilti teha ka

Paremal uus prantslane ka, kes on meganaljakas, sest ta on maailma suurim üritaja ja tahab nii hästi tööd teha, aga tal kogu aeg juhtub igast äpardusi ja ülemus pahandab ja megakahju on


Tegime Erkoga viimse spordipäeva ka veel Condo teedel



1 comment: