Tuesday, December 23, 2014

Hüvasti, Mitsubishi Magna!

Sai siis kuskil nädalake tagasi taaskord hommikul tunda seda valu, kui avastasime, et jälle on me autos käidud. Kuna eelmise intsidendi tõttu ei julend me uksi enam lukustada, et jumala eest aknad terveks jääks, siis seekord sai pätt vabalt autosse marssida ja sahkerdama hakata. Hommikul ei jõudnud ära sõimelda ja kiruda neid kolmikuid, kui võti käivituse lukuauku ei läinud ja muljutud käärid keset istet leidsime. Seekord jäi miskit ka videokaamerale ja ennäe, ei olnudki tegemist kolmikutega vaid linna uue karmima, kuskil 24-aastase, kohalikele teadatuntud mehega. Olime sortsu halvad ka, sest tundsime ikka veits kahjurõõmu kui nägime, et ka teisel kaaselanikul oli auto välisukse lukk täiesti ära nusberdatud ja lisaks linna 4 autot tabas sama saatus. Asi läks taaskord menti, koos videoga me mälupulgal ja tüübi nimi ja jutud kõik teada ning lubadused meiega ühendust võtta olid ka seekord kerged tulema. Aga 4. päev juba veereb ja mentidel ilmselgelt pohleib. 
Kuna ilmselt kogu lukusüsteemi vahetus läheks räigelt maksma, võtsime raske südamega vastu otsuse auto romulasse viia ja paar sotti tasku pista, et alustada uuel lehelt uue autoga. Kuid ennäe, hotelli tulnud eestlased on siuksed mäkkaiverid ja tehnikakutid, et said auto juhtmetest tööle, saagisid rooliluku maha ning auto käivitub nüüd iseleiutatud matialusest lülitist.
Meie oleme selle auto igatahes maha kandnud ja kopp ees ja tahame silma alt ära saada. Hetkel sõidavad vahel mäkkaiverid selle autoga ringi ning kui mendijamaga ühele poole saame, siis ärime selle neile 300 eest maha või viime romulasse ära. Kuna meil nigunii saab mõne päeva pärast rego läbi (mis oleks 900 dollarit pooleks aastaks), siis pole aega ja raha ja tahtmist sellega enam tegelda.
Plaan oli küll esialgu kohe uus auto sebida, kuid tundub, et sobib ilusti siin töökaaslasega koos tööle veereda ja kütusekulud jagada. Niiet nüüdsest oleme ilma autota, kuni siit leegid teeme.

Nõme linn









Sai ikka mõni hea ja mälestusväärne hetk me hea ja kalli autoga veedetud

No comments:

Post a Comment