Tuesday, November 18, 2014

Tegelikult läheb meil hästi

Viimasel ajal tundub, et meil ainult paha siin juhtubki, kuid tegelikult on kõik hästi ja tore ja oleme õnnelikud. Auto juba peaaegu töötab ja tahaks nagu käivituda, kuid kütusepump ei võta voolu taha, kuna ilmselt juhtmed läbi kärsatatud. Jama selles, et meie auto kütusepumba relee asub kuskil Narnias ja Erko seda tavapärastest kohast üles ei leidnud ega ära parandada ei saanud. Igasugused onud on meile abikäsi pakkunud ning isegi töökojast saime tasuta juppe ja tööriistu. Hetkel ootamegi, millal onu Tony Imperial hotelli baari koos tööriistadega naaseb, et Erkoga autot edasi putitada. Siin vist telefone kõigil pole ja numbreid ei jagata, et vajadusel kedagi kätte saada. Niisis me lihtsalt ootame ja vaatame, kuna Tony baaris õllet lürbib või kui õlleisu selle nädala jooksul peale ei tule, peame auto töökotta viima.
Töökaaslastega oleme ka hakanud rohkem vabal ajal läbi käima ja vahepeal oleme ka mõned pokkeri -ja grilliõhtud korraldanud. Tähistasime ka iirlase Liami sünnipäeva ja vahel libistame niisama baaris õlle. Üleeile käisid meil ka Anneli ja Erki külas ning oli tore vahelduseks eestikeelseid jutte vesta ja kartulisalatit süüa.
Tööl läheb ka meil hästi, saime täna 3 dollarit pargakõrgendust ehk saame nüüd 23.60 tunnis. Tööst teen rohkem juttu järgmises postituses.
Ja nüüd, parim uudis elus, üks parimaid, mis meiega siiani juhtunud on: ME SAIME WIFI PAROOLI! Hõissa, pulmad, piduuu, hurrraaa, jepikajeeee!!!!!!!!! Saan nüüd Erkoga korraga netis olla ja üle ühe akna võib korraga laadida. Ja mu sarjad vajavad vaatamist. Kirjutasin hotelli soovituste karpi, et sooviks parklasse lukustatud väravat, valgustust ja hotelli wifit. Poole tunni pärast kirjutas hotelli manager mulle modemilt parooli maha.
Niiet, meil läheb hästi, oleme õnnelikud, rõõmsad ja armastust täis!

Pokkeriõhtu
Vasakult: eestlane Erko, iirlane Liam, sakslased Sebastian, Maurice ja Niko (saksa türklane)

No comments:

Post a Comment